Loading...
Domotica2017-10-18T15:39:58+00:00
DOMOTICA

Wat is Domotica ?

Domotica is het automatiseren van u omgeving, dit kan van de meest simpele oplossing zoals Klik aan Klik uit, Aanstuurbare verlichting van Philips of vele soorten die hier op aansluiten. Maar als u echt wilt gaan automatiseren gaat dit verder.

Het aansturen van u huis moet vanaf een centraal punt geregeld worden, hierbij word gebruik gemaakt van een controller. In de controller worden al u ruimtes beschreven ( Gang, Huiskamer, Keuken, Ect. ). Zo krijgt u een goed overzicht van u huis waar u via de interface makkelijk u hele huis kan bedienen. Na het instellen van de controller kan het echte automatiseren beginnen. Belangrijk is om goed in kaart te brengen wat u wensen zijn, door scenes in te zetten kan u met 1 druk op de knop een compleet proces in werking stellen.

voorbeeld: u bent ’s ochtends weg gegaan en had verwacht voor het donker weer thuis te zijn. Door omstandigheden gaat dit niet lukken. Door gebruik te maken van de scene “niet thuis” regelt de controller dat de buitenlamp aangaat, gedimd word de kamer verlichting aangezet, het zonnescherm draait zich in en de rolluiken gaan dicht.

Geïnteresseerd, neemt u dan hier contact op.

 

 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – VRIJDAG

18:00 ~ 23.00

ZATERDAG – ZONDAG

12:00 ~ 17.00